Geomatikk søker prosjektleder – i Trondheim

Prosjektleder - fra idé til ferdig programvare

 

Stillingstittel: Prosjektleder - fra idé til ferdig programvare
Sted: Geomatikk AS, Trondheim
Frist: 26.04.2019
Varighet: Fast

Har du lyst til å følge prosessen fra idé til ferdig programvare i et stort fagmiljø innen systemutvikling og GIS? Som prosjektleder i Geomatikk AS får du bidra i utviklingen av kartløsninger, mobile feltapplikasjoner, programvare for landmåling, ordresystem og kommunale saksbehandlingssystemer. Digitalisering, plattformteknologi, AR-teknologi og maskinlæring er fremtidige satsingsområder hvor Geomatikk AS håper du kan bidra med nye ideer, tanker og kompetanse.

 

Arbeidsoppgaver

Hos Geomatikk AS vil du ha varierte oppgaver, og sammen med andre i avdeling Teknologi og prosess vil du være:

  • Prosjektleder - fra idé til programvare
  • Produkteier for Geomatikk AS sine løsninger - prioritere, spesifisere og følge opp videreutvikling
  • Testleder - lede og koordinere akseptansetesting av ny programvareleveranse

 

 

Kvalifikasjoner

 

Geomatikk AS ønsker deg som er teknisk nysgjerrig og samtidig evner å se helheten. Du er tilstrekkelig strukturert uten at det hemmer kreativitet og initiativ. Du liker å jobbe i team uten at du brenner inne med dine synspunkter. Du må gjerne ha utdanning innen IKT/geomatikk, men relevant arbeidserfaring vektlegges like mye. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig, men også være komfortabel med å kommunisere på engelsk med vår søster i Finland.

 

Vi tilbyr

 

Vi trives godt i lyse og trivelige lokaler ved Trondheim Innovation Center på Tyholt, og er sikker på at du vil gjøre det samme. Ved Trondheim Innovation Center vil du sammen med 18 systemutviklere løse faglig utfordrende oppgaver. Du vil oppleve at du har dyktige og kunnskapsrike kolleger, og vi vil tenke det samme om deg. Selvfølgelig har vi konkurransedyktig lønn, penjon og forsikrings-ordninger.

 

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til:

Harald Torgersen i FREMO, tlf. 905 06 200, eller avdelingsleder Teknologi og prosess Åamund Kjenstad Hansen, tlf. 902 80 019.

 

Søknad med CV sendes innen mandag 26. april.

Se stillingsannonsen og søk via finn.no