Vi rekrutterer: Utviklere

Vi søker etter utviklere

Stillingstittel: Utviklere
Frist: Omgående
Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Trondheim

Er du i starten av din karriere, eller har du kanskje jobbet noen år og fristes av å komme inn i et stort inhouse-miljø? Vi tilbyr varierte og spennende oppgaver i et sosialt og utviklende fagmiljø.

Geomatikk AS er i kontinuerlig vekst og trenger stadig flere utviklere. Utviklingsavdelingen består av nesten 30 utviklere som jobber tett sammen i et veldig godt fag- og arbeidsmiljø. Hos oss utvikles det blant annet mobil-, web- og kart-løsninger. Vi jobber med å utvikle tjenester og løsninger som beskytter noen av samfunnets nervetråder ved å unngå at kritisk infrastruktur i bakken blir skadet. I hverdagen håndterer vi mye samfunnskritiske data, og vi har derfor stort fokus på informasjonssikkerhet i utviklingsprosessen.

Våre løsninger baserer seg blant annet på .NET Core, Python, Typescript, Angular, Ionic, OpenLayers og PostGis.

Det sosiale er en viktig drivkraft for den faglige utviklingen, vi har god stemning og stor takhøyde. Her har vi stor frihet til å selv definere hva vi skal gjøre, alt fra hvordan vi jobber til hvilke verktøy, teknologier og rammeverk vi bruker. Alle har mulighet til å påvirke og ytre sin mening.

Du kan også lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss på våre karrieresider!

Om stillingen:

  • Utvikle nye og videreutvikle eksisterende løsninger
  • Delta i alle ledd i prosessen fra idé til ferdig programvare
  • Jobbe i team med andre utviklere
  • Bidra aktivt til avdelingens kompetanseutvikling

Send oss en åpen søknad via knappen under eller ta kontakt med Jørgen Asphaug: jorgen.asphaug@geomatikk.no / tlf. 926 83 312 

Bedritsidrettslaget i Trondheim på Fosen Via Ferrata
Bildekollasj av ansatte i aktivitet

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Geomatikk AS? Besøk våre karrieresider da vel!