Karriere

Vil du være med å utgjøre en forskjell?

Vi som jobber i Geomatikk har et viktig oppdrag.

Vi beskytter samfunnskritisk infrastruktur og bidrar til at Norge fungerer.

Hvis du synes dette er interessant, er du hjertelig velkommen til å søke jobb hos oss. Start med å ta en titt på våre ledige stillinger.

Våre medarbeidere er vårt fremste fortrinn og styrke. De finnes spredt over hele Norge. Mange tilbringer sin arbeidsdag ute i felten. Andre jobber på våre kundesentre eller med å bistå netteierne med å forbedre deres dokumentasjon. Det som forener oss er våre verdier og at vi gjør vårt ytterste for å skape nytteverdi for netteiere, kommuner, entreprenører og samfunnet forøvrig.

Vår kjernevirksomhet er tjenester og løsninger knyttet til nedgravd infrastruktur. Dette innebærer at vi lokaliserer ledningenes beliggenhet i felt før gravearbeidet starter. Dermed unngår vi skader på kabler og minimerer avbrudd på  el-, fiber- eller telenett som ellers vil berøre tusentalls personer.

Synes du dette er interessant? Her finner du de stillingene som ledige i dag. Hvis du ikke finner noe som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å sende inn en åpen søknad ved å bruke skjemaet nedenfor.

Ledige stillinger

ÅPEN SØKNAD

Er du interessert i å jobbe hos oss? Ta en titt blant våre ledige stillinger. Om du ikke finner det du leter etter, får du gjerne sende inn en åpen søknad.

Fyll i formularet.
Angi hva du vil jobbe med.
Send inn din søknad.

Vårt system kan bare ta imot en opplastet fil. Slå derfor sammen dine dokumenter til en fil før du laster opp.

Åpen søknad
Maksimal filstørrelse: 25MB

VÅRE VERDIER

Våre verdier er styrende for alle aktiviteter som gjennomføres i Geomatikk-gruppens virksomhet. De veileder oss slik at vi kan skape en god bedriftskultur med et arbeidsmiljø der medarbeiderne trives. Dette er igjen avgjørende, for at vi kan sikre høy kvalitet på leveransene til våre kunder.

framtidsorienterade

Fremtidsorienterte

Vi er opptatt av fremtiden gjennom å være lydhøre overfor markedets behov, utvikle nye produkter og tjenester, ligge i forkant teknologisk, samt være løsningsorienterte.

inkluderande

Inkluderende

Vårt arbeidsmiljø preges av åpenhet, ærlighet, delaktighet og lojalitet. Vi respekterer, samarbeider og hjelper hverandre.

palitliga

Pålitelige

Vi holder våre løfter til kunder og medarbeidere. Vi har en veldokumentert arbeidsprosess som bygger på korrekt informasjon og tydelige overleveringer.

serviceinriktade

Serviceinnstilte

Vi har våre kunder i fokus og forbedrer vår virksomhet gjennom deres tilbakemelding. Vi er profesjonelle og imøtekommende såvel internt som eksternt.