Jobb i Geomatikk

I Geomatikk tilbyr vi en rekke tjenester og løsninger til netteiere, entreprenører og offentlige myndigheter. Våre tjenester bidrar til å digitalisere Norge, samt beskytte samfunnskritisk infrastruktur. Ønsker du å være med og bidra til at Norge fungerer?

Møt noen av våre ansatte

Våre medarbeidere er vårt fremste fortrinn og styrke. De finnes spredt over hele Norge. Mange tilbringer sin arbeidsdag ute i felten. Andre jobber blant annet som systemutviklere,  med saksbehandling på våre kundesentre, med kundeoppfølging eller med å bistå netteierne med å forbedre deres dokumentasjon. Det som forener oss er våre verdier og at vi gjør vårt ytterste for å skape nytteverdi for netteiere, kommuner, entreprenører og samfunnet for øvrig.

Ingen kan gi en bedre beskrivelse av hvordan det er å jobbe i Geomatikk AS enn de som faktisk jobber her. Les mer om hva noen av våre medarbeidere liker ved å jobbe hos oss og hvordan arbeidshverdagen deres ser ut!

Møt Marita: vår nye Salgs- og markedsdirektør!

13 mars 2023

Vi ønsker Marita Solem Iversen hjertelig velkommen til oss i Geomatikk! Fra…

Les mer

Møt Torbjørn – Systemutvikler på Utviklingsavdelingen

11 juni 2021

Torbjørn Danielsen er systemutvikler på Utviklingsavdelingen hos oss i Geomatikk AS, og har vært…

Les mer

Marthe Lillegård Westrum, Jurist Eiendomstaksering

21 mai 2021

Marthe Lillegård Westrum er jurist i avdelingen taksering for eiendomsskatt. Hun har verdifull erfaring fra flere…

Les mer

Møt vår nye administrerende direktør – Anders!

5 mai 2022

Vi ønsker Anders Mogensen varmt velkommen til oss i Geomatikk! Fra 1.mai…

Les mer

Møt Cathrine: ny Key Account Manager

5 oktober 2022

Kundebasen vår vokser, og vi styrker nå kundeoppfølgingsteamet vårt ytterligere. Nok en…

Les mer

Møt Julie: vår nye Key Account Manager i sørøst!

6 september 2022

Tidligere saksbehandler Julie Oline Gran Karlsen gikk over i ny stilling som…

Les mer

Møt Maria – Gruppeleder felt i sør/øst

9 september 2021

Maria Lorentsen begynte sin Geomatikk-karriere allerede i 2011, da hun gikk inn i et…

Les mer

Møt Vidar – Fagansvarlig for kabelpåvisning

29 juni 2021

Vidar Roaldset Johnsen startet sin karriere i Televerket i 1986. Her begynte han som «flisegutt», hjelpegutt for landmålere, før…

Les mer

Møt Henrik – GIS-konsulent og dataforvalter

26 mai 2021

Henrik Lindblom begynte som saksbehandler på Gravemeldingen hos oss i Geomatikk i…

Les mer

Møt Maria: Kundeansvarlig i nordvest

30 april 2021

Vår kundeansvarlig Maria Nordås er tilbake fra mammapermisjon og vi tok en…

Les mer

Møt Lars Erik – GIS-konsulent og energimontør

20 april 2021

Lars Erik Midtskogen har fagbrev som energimontør og begynte som GIS-konsulent hos…

Les mer

Møt Sigbjørn – landmåler i Sarpsborg

26 februar 2021

Sigbjørn Kampenes er egentlig utdannet fengselsbetjent, men begynte som kabelpåviser i Geomatikk…

Les mer

Møt Tore – saksbehandler på gravemeldingsmottaket i Trondheim

26 mars 2021

Tore Flø Johnsen er som han selv sier «en temmelig glad type»…

Les mer

Møt Geomatikks første kvinnelige felttekniker i Trondheim!

3 desember 2020

Marit Kviseth er oppvokst på gård på Byneset og er Geomatikks første…

Les mer

"Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å jobbe såpass variert, med så mange ulike oppgaver, og med mange forskjellige, fine folk. Jeg føler meg sett og hørt."

Maria Lorentsen

Gruppeleder felt i sør/øst

"Det er et så bra og kompetent miljø at det føles nesten å være litt unikt. Videre er det fint at jeg får lov til å styre min egen kalender, det gir meg fleksibilitet og muligheter til å reise uten at det går så mye ut over privatlivet."

Vidar Roaldset Johnsen

Fagansvarlig for påvisning

"Det å ha gode kollegaer rundt meg på tvers av konsernet. For det er egentlig det gode samholdet og det sosiale som gjør at jeg trives i Geomatikk, uansett arbeidsoppgaver. Mange forskjellige personligheter og sosiale aktiviteter både i og utenfor arbeidstid beriker livet mitt i stor grad."

Tore Flø Johnsen

Saksbehandler på gravemeldingsmottaket

"Det som er artig med å jobbe i Utviklingsavdelingen er at vi er en del av et relativt stort konsern, og at vi har en så sentral rolle. Det gjør det motiverende å holde på. Det er artig å ha en jobb hvor du føler at det er noe poeng med det du gjør."

Torbjørn Danielsen

Systemutvikler i Utviklingsavdelingen

"Jeg synes det er en spennende utfordring å jobbe med slike datamengder som vi har i arkivene vi drifter for våre kunder. Det er snakk om hundrevis av terrabytes, og da må man lage effektiv kode som kan skalere."

Stian Solberg

Systemutvikler i Utviklingsavdelingen

"Det er veldig sosialt å jobbe i Geomatikk, vi har mange sosiale kontaktpunkter hvor hele selskapet møtes, uavhengig av hvilken avdeling man jobber på. Det er aldri en kjedelig dag på jobb!"

Marthe Lillegård Westrum

Jurist Eiendomstaksering

Derfor liker vi å jobbe i Geomatikk

Ikoner for hvorfor vi liker å jobb i Geomatikk
kabelpåvisning i felt

Hvem er vi?

Våre tjenester skaper en samhandlingsplattform ​for netteiere, offentlige myndigheter, entreprenører ​og samfunnet for øvrig, som bidrar til å forenkle deres arbeid, samt unngå at kritisk infrastruktur blir skadet. Våre tjenester og løsninger bidrar til å digitalisere Norge. Våre kontorer er lokalisert i Oslo, Trondheim, Bergen, Sarpsborg og Sandnes. Vi har omkring 280 kunnskapsrike og faglig dyktige medarbeidere spredt over hele landet.

Geomatikk er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap. Her vil du møte et sosialt, inkluderende og trygt arbeidsmiljø. Vi har en god intern kultur hvor vi møter hverandre med respekt. Som ansatt får du bidra og påvirke retningen vi går i. Vi har et dynamisk arbeidsmiljø hvor vi kan snu oss raskt.

Bildedryss fra hverdagen

Bedriftsidrettslag

I Geomatikk har vi to aktive og sosiale bedriftsidrettslag, henholdsvis i Trondheim og Oslo. Her blir man godt kjent med kolleger på tvers av avdelinger, enten man tilbringer sine arbeidsdager ute i felten eller på en av våre kontorer. I tillegg til fysiske aktiviteter, er det også mye mat og hygge.

GeoBIL

Vi har et svært aktivt bedriftsidrettslag i Trondheim med et bredt utvalg av aktiviteter. Her kan du prøve deg på aktiviteter som volleyball, frisbeegolf, cageball, padel, friidrett, markaturer, turorientering, skitur, slalåm, yoga, klatring, squash, løping m.m.

GeoFUN

I Oslo har vi et aktivt bedriftsidrttslag som ble opprettet med et ønske om å delta på Holmenkollstafetten. Dette er et lavterskel løpelag med aktiviteter som gåturer, intervaller, trappeløp, bakkeløp m.m. Et mål er å melde seg på flere lavterskelløp. De arrangerer også styrketrening, bowling, frisbeegolf, padel og bordtennis.

Videogalleri

Julehilsen fra oss i Geomatikk 2022

GeoBIL-tur til Fosen august 2022

Julehilsen fra oss i Geomatikk 2021

GeoBIL-tur til Oppdal september 2021

Julehilsen fra oss i Geomatikk 2020

Vi bidrar til å beskytte infrastruktur under bakken

Vi bidrar til at Norge fungerer som det skal

VÅRE VERDIER

Våre verdier er styrende for alle aktiviteter som gjennomføres i Geomatikk-gruppens virksomhet. De veileder oss slik at vi kan skape en god bedriftskultur med et arbeidsmiljø der medarbeiderne trives. Dette er igjen avgjørende, for at vi kan sikre høy kvalitet på leveransene til våre kunder.

framtidsorienterade-1.svg

Fremtidsorienterte

Vi er opptatt av fremtiden gjennom å være lydhøre overfor markedets behov, utvikle nye produkter og tjenester, ligge i forkant teknologisk, samt være løsningsorienterte.

inkluderande-1.svg

Inkluderende

Vårt arbeidsmiljø preges av åpenhet, ærlighet, delaktighet og lojalitet. Vi respekterer, samarbeider og hjelper hverandre.

palitliga.svg

Pålitelige

Vi holder våre løfter til kunder og medarbeidere. Vi har en veldokumentert arbeidsprosess som bygger på korrekt informasjon og tydelige overleveringer.

serviceinriktade-1.svg

Serviceinnstilte

Vi har våre kunder i fokus og forbedrer vår virksomhet gjennom deres tilbakemelding. Vi er profesjonelle og imøtekommende såvel internt som eksternt.

Følg oss i våre sosiale kanaler!