Svart boks 800x650_gjennomsiktig_MELD DEG PÅ 2023kundeforum
Dag
Time
Minutt
Sekund

For spørsmål vedrørende konferansen: marked@geomatikk.no

Neste år blir det tur på bøljan blå igjen!

Sett av datoene allerede nå og gjør deg klar for en to-dagers konferanse på Color Fantasy! Vi kan by på en spektakulær tur full av faglig påfyll med relevante problemstillinger og gode løsningsforslag, hyggelig sosialt samvær med storslagen underholdning i båtens Show lounge, samt 3-retters festmiddag begge kvelder. Som deltaker på konferansen vil du fritt kunne benytte deg av ulike aktiviteter om bord som shopping, Spa & Fitness senter, golfsimulator mm. På dag 2 er det satt av rikelig med tid til egen disposisjon i Kiel. Her vil du ha muligheten til å gå litt rundt i Kiel - på for eksempel sightseeing eller shopping, eller hva du enn måtte ønske. Vil du heller bruke tiden til å utnytte fasilitetene om bord på båten står du selvsagt fritt til det.

Cruises

Velkommen til Kundeforum 2023!

Kundeforum er Geomatikk sitt største årlige arrangement, hvor du som kunde får muligheten til å oppdatere deg på siste nytt i bransjen, samt treffe likesinnede for gode diskusjoner og erfaringsutveksling.

Geomatikk i din hverdag  

Vi i Geomatikk har som oppdrag å beskytte samfunnets kritiske infrastruktur og bidra til å digitalisere Norge - dette skal vi gjøre gjennom å levere tjenester og løsninger med god kvalitet!

Vårt mål er å forebygge uforutsette driftsforstyrrelser på nedgravd infrastruktur for el, tele, internettrafikk, vann og avløp, slik at man unngår avbrudd som kan få alvorlige konsekvenser for samfunnet. Slik bidrar vi til å øke livskvaliteten for innbyggerne i landet.  

Et spennende program for alle aktører 

Under neste års Kundeforum byr vi på et spennende program som passer både for deg som er infrastruktureier og kommunal forvalter. Programmet består av innlegg fra de ulike aktørene innen alle deler av verdikjeden, fra koordinering av planlagte graveaktiviteter til oppfølging og forvaltning. 

Skjermbilde 2022-02-17 085308

Bli med i de gode diskusjonene

Arrangementet blir en kombinasjon av plenumsseanser, parallelle sesjoner, samt samtaler og mingling på ulike stands. Det vil bli fokus på å fremheve hvilke utfordringer som de ulike aktørene står overfor i sitt daglige virke, samt hva som kan iverksettes av tiltak for å bedre situasjonen. Gjennom dette håper vi på å skape større forståelse og bedre dialog mellom partene, og derigjennom skape bedre samhandling. I tillegg vil vi orientere om siste nytt, samt hvilke fremtidsplaner vi har for videreutvikling av våre tjenester og løsninger. 

Vi håper alle vil få noen hyggelige dager med spennende foredrag og godt faglig påfyll! I tillegg blir det mulighet til å slappe av med god mat og drikke med flott underholdning i hyggelige omgivelser. 

Vi ønsker våre kunder velkommen 

Geomatikk utfører gravemeldings- og kabelpåvisningstjenester for over 180 kunder innenfor telekom/bredbånd/kabel-TV, energi, fjernvarme, gass, vann/avløp og samferdsel. Vi leverer også løsninger for søknadsbehandling innenfor vei og VA som er tatt i bruk av mer enn 70 kommuner, samt løsning for koordinering av gravearbeider til 20 større kommuner med mer enn 60 tilhørende ledningseiere. Vi ønsker velkommen til et alle tiders Kundeforum! 

Program dag 1 før lunsj

Kl. 13:30-15:00 LUNSJ - Lunsjbuffet i Grand buffet på dekk 6 (forut) - Innsjekk på lugarer

Program dag 1 etter lunsj

Program dag 2 før lunsj

Kl. 13:30-15:00 LUNSJ - Lunsjbuffet i Grand buffet på dekk 6 (forut)


Mens du venter på neste Kundeforum kan du kose deg med aftermovie fra Kundeforum på Gardermoen i 2022!

Priser

Deltakeravgift dekker overnatting i enkeltlugar og alle måltider.
Frist for konferansepass til Early Bird-pris er 23.januar.
Påmeldingsfristen er 27.februar.

Early Bird-pris u/MVA (før 23.januar)

6400,-

Ordinær pris u/MVA (etter 23.januar)

7400,-

Les om avbestillingsvilkår her. Ved spørsmål angående dette sendes mail til marked@geomatikk.no

Bilder fra Color Fantasy

Webapp for Kundeforum 2023
Vi har laget en webapplikasjon som du kan lagre på hjem-skjermen på din smarttelefon. Her vil du finne nyttig informasjon om konferansen, program, foredragsholdere, bilder, kart mm. Skanne QR-koden eller trykk på knappen for å åpne appen på din smarttelefon.