Dag
Time
Minutt
Sekund

Påmeldingsfrist: 12.februar 2024

Velkommen til

Kundeforum 2024

Sett av datoen og gjør deg klar for en to-dagers konferanse på Scandic Nidelven i Trondheim, 13.-14.mars!
Kundeforum er en konferanse for kunder av Geomatikk. Her vil du som netteier eller kommune bli oppdatert på siste nytt i bransjen og treffe likesinnede for gode diskusjoner og erfaringsutveksling!

Bilde av hotellet Scandic Nidelven
Kundeforum - banner Morten Goodwin

Bli med på årets store happening!

Hva kan du forvente?
Konferansen byr på godt faglig påfyll, hvor du som deltaker får utforske spennende problemstillinger og gode løsningsforslag. Du vil bli oppdatert på siste nytt innenfor de tjenestene Geomatikk leverer til deg som netteier eller kommunal forvalter. Konferansen vil bestå av inspirerende foredrag fordelt i plenumseanser og parallelle sesjoner.

Scandic Nidelven har en fantastisk beliggenhet midt i sentrum av Trondheim, og hele 17 meter ut i vakre Nidelven! Hotellet har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost hele 14 ganger, siste gang i 2022. Her er det altså bare å glede seg til frokost! For deg som setter pris på å lure inn en treningsøkt mellom slagene, har hotellet et godt utstyrt treningsrom som alle overnattende gjester kan benytte seg av.

Som deltaker kan du også forvente hyggelig sosialt samvær, storslagen underholdning, samt en utsøkt 3-retters festmiddag. Bli med på Kundeforum for å lære, utforske og knytte bånd med likesinnede!

Hvem kommer?
På konferansen vil du treffe andre netteiere og kommunale forvaltere innenfor Vei/VA. Hos oss vil du møte fageksperter som er opptatt av å lære og dele kunnskap. Vi tror på kraften av relasjonsbygging, og derfor ønsker vi å samle alle våre kunder for å skape gode diskusjoner og utveksle ideer.

Vi ønsker velkommen til et alle tiders Kundeforum!

Vi sikrer samfunnet uavbrutt tilgang til kritisk infrastruktur

Vi sikrer samfunnet uavbrutt tilgang til kritisk infrastruktur

Våre tjenester og løsninger skaper en samhandlingsplattform for netteiere, offentlige myndigheter og entreprenører, som bidrar til å forenkle deres arbeid, samt unngå at kritisk infrastruktur blir skadet.

Vårt mål er å forebygge uforutsette driftsforstyrrelser på nedgravd infrastruktur for el, tele, internettrafikk, vann og avløp, slik at man unngår avbrudd som kan få alvorlige konsekvenser for samfunnet. Slik bidrar vi til å øke livskvaliteten for innbyggerne i landet!

Foreløpig program dag 1 før lunsj

NB! Vi tar forbehold om justeringer i programmet.

Parallellesjoner: Som ansatt i en kommune kan du representere kommunen som forvalter eller netteier, eller begge deler. Vi forsøker å tilpasse parallellsesjonene slik at du kan velge hvilke sesjoner du ønsker å delta på.

Kl. 11:30-12:30 LUNSJ

Foreløpig program dag 1 etter lunsj

Klikk på plusstegnet til høyre på hver parallellsesjon for å se mer informasjon om foredragene. 

Banner med tekst og bilde av Dag Ingebrigtsen

Foreløpig program dag 2 før lunsj

Klikk på plusstegnet til høyre på hver parallellsesjon for å se mer informasjon om foredragene. 

Kl. 11:30-12:30 LUNSJ OG UTSJEKK


Mens du venter på neste Kundeforum kan du kose deg med aftermovie fra Kundeforum på Kielfergen og DigitalArkiv på Britannia hotell i 2023!

Priser

Konferansepass til Early Bird-pris er utsolgt!
Påmeldingsfristen er 12.februar.

Alle priser er eksl. MVA.

Konferansepass m/overnatting - inkl. lunsj og festmiddag

7800,-

Øvrige priser:

Kr 2200 Dagspass 1 dag (konferansepass inkl. lunsj)
Kr 2250 Festmiddagstillegg ved dagspass
Kr 1700 Tilknytningsnatt

 

Les om avbestillingsvilkår her. Ved spørsmål angående dette sendes mail til marked@geomatikk.no

Tilbakeblikk fra konferansen i 2023