VIL DU BLI EN AV OSS? VI REKRUTTERER!

Vi ønsker oss flere flinke folk med på laget!

Vi søker nå dyktige medarbeidere til følgende tre stillinger:

Vi kan friste med trivelige og kompetente kolleger i et uformelt arbeidsmiljø. Som ansatt hos oss vil du bli en del en gjeng som ønsker det beste for kundene, som seg være entreprenører, netteiere og kommuner over det ganske land.

Geomatikk AS opererer en landsdekkende tjeneste for gravemelding og kabelpåvisning med tilknyttede tjenester. Selskapet er landets ledende miljø innen dokumentasjon av ledningsnett som inkluderer ledningsmåling og GIS-tjenester. Selskapet henvender seg til ledningseiere, entreprenører, offentlig virksomhet og bedrifter i det private markedet.

Avdelingen du vil bli en del av holder til i trivelige og moderne lokaler på «Trondheim Innovation Centre» på Tyholt, og hele byen er nok sjalu på den flotte bugnende kantina vår (De 3 stuer)!

 

Det sosiale er en viktig drivkraft som vi stadig ønsker å utvikle, og med en rekke sosiale arrangementer gjennom året – som blant annet skikvelder, spillkvelder, årsfest, fagsamling, sommerfest, julefest, cageball og volleyball, for ikke å snakke om «Flanell-fredag» – ligger alt til rette for at du vil trives hos oss!

 

 

Er dette noe for deg eller noen du kjenner?

Søk eller del videre da vel!