Personvern

I Geomatikk tar vi personvern på alvor. Informasjon om vår behandling av opplysninger om deg skal være lett tilgjengelig og lett å forstå.

Personvern

Vi behandler dine personopplysninger på en ryddig og lovlig måte. Vi skal ikke behandle mer data enn nødvendig, og når formålet med behandlingen ikke lenger er relevant vil vi slette eller anonymisere.

Vi skal sørge for at dine personopplysninger er godt sikret hos oss. Dette innebærer også at vi tar hensyn til personvern når vi utvikler våre egne systemer.

Vi har utarbeidet personvernerklæringer for våre tjenester:
Personvernerklæring for gravemeldingstjenesten

Om du har spørsmål knyttet til erklæringene, eller vår behandling av personopplysninger for øvrig, kan du ta kontakt med Geomatikk-gruppens Sikkerhetssjef Jonas Åsberg på e-post jonas.asberg@geomatikk.se.

Nettside

Vi i Geomatikk har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på nettsiden vår, se på bruksmønster og tilpasse målrettet annonsering. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies, som du kan lese mer om her.

Kontaktskjema

Når du fyller ut kontaktskjemaet på nettsidene våre lagrer vi denne informasjonen i vår database. Denne informasjonen vil ligge lagret så lenge det vil være relevant for oss å ta vare på den, for å yte bedre kundeservice.

Nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer ditt navn og din e-postadresse i vårt CRM-system. Dine opplysninger vil benyttes til å sende ut relevant informasjon om vår bransje, våre løsninger og tjenester, teknologi, kunde-caser og generelle oppdateringer fra Geomatikk AS. Data som lagres i vårt online CRM-system er beskyttet av et ISO 27001-sertifisert Information Security Management System. Alle dataene lagres i Europa. Vi benytter oss av tredjepartsløsninger for å håndtere utsendelse av e-postene. Dette medfører at informasjonen som sendes ut, inkludert din e-postadresse, vil kunne ligge lagret hos tredjeparten så lenge de tar vare på logger for utsendelse. Geomatikk AS forplikter seg til å ikke dele informasjonen din med øvrige parter, samt til å kun benytte den til de punktene som er nevnt her. Via en link i alle våre utsendelser vil det til enhver tid være enkelt for deg å melde deg av våre nyhetsbrev, samt endre dine preferanser.

Dersom du melder deg på ett av våre webinarer, via våre nettsider eller en videresendt link, vil du automatisk bli lagt til i vår nyhetsbrevliste. Dette for å kunne motta invitasjoner og informasjon om lignende webinar og tema i fremtiden. Det vil til enhver tid være enkelt for deg å melde deg av våre nyhetsbrev, samt endre dine preferanser, via en link i alle våre utsendelser.

Support og brukerstøtte

All e-post som sendes til vår support-mail vil lagres hos oss. Disse loggføres i vårt supportsystem. Vi benytter dette systemet for å håndtere alle innkommende henvendelser, samt for loggføring av tiltak og kommunikasjon mellom partene. Denne informasjonen håndteres kun internt hos oss, og deles ikke med noen tredjeparter.

Kunders personlige opplysninger 

I forbindelse med kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler og utføre ordre.

Alle personer som blir registrert i vårt CRM-system mottar automatisk e-post med informasjon om dette.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig. Dette for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.

Våre løsninger

Som leverandør har Geomatikk AS rolle som databehandler når vi drifter systemene for våre kunder. Databehandleravtaler opprettes med den enkelte kunde som en del av oppstart av driftstjenester.

Det lagres ikke personsensitiv informasjon om brukere i våre løsninger.

Ansvarlig databehandler

Det er til enhver tid daglig leder i Geomatikk AS som har ansvaret for behandling av personopplysninger som samles inn. Vedkommende er ansvarlig for at det gjennomføres internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, samt for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir meldt inn og rettet.