Eiendomsskatteprosjekt i mål til 1.mars!

Det er garantert mange ute i kommunene som senker skuldrene og puster lettet ut når kalenderen bikker mars. Tiden fram mot 1. mars hvert år er hektisk for mange eiendomsskattekontor og takstnemnder, og især for de som har gjennomført alminnelig taksering.

For oss som bistår kommuner med taksering er det også mye å gjøre fram mot denne milepælen av en dato, og ikke bare hvert 10. år, men hvert eneste år.

Vi kom i mål med våre prosjekter i år også, og er i full sving med nye. Det blir et spennende 2019 med flere store prosjekter.

Vårt største prosjekt i 2018-19 var i Trysil kommune, hvor vi bisto kommunen med omtaksering av ca. 10.500 bolig-, fritids- og landbrukseiendommer. Kommunens prosjektleder, Finn Arvid Amundsen, uttalte følgende i en epost 1. mars i år:

Trysil kommune har opplevd Geomatikk IKT som en profesjonell leverandør med høy kompetanse og høy leveransekvalitet. Rent faglig har Geomatikk IKT vist seg som en erfaren og kompetent samarbeidspartner. Henvendelser har blitt besvart umiddelbart og er blitt fulgt opp innenfor avtalt tidsramme. Medarbeiderne har framstått som erfarne og kompetente.

Det var en glede å få jobbe sammen med Finn og de andre i Trysil kommune, og vi vil takke Trysil kommune og alle våre øvrige kunder for godt samarbeid i året som har gått!

 

Les mer om våre tjenester innen taksering for eiendomsskatt.