Nettinformasjonssystemer

Vi leverer nettinformasjonssystemer utviklet av Micado og det finske selskapet Keypro, som begge er selskaper i Geomatikk-gruppen.

Få full kontroll over dine nettverksdata

Kritiske data blir kontinuerlig forbedret for å sikre at alle individer har uavbrutt tilgang til kritisk infrastruktur. Det kritiske nettverket (vann, elektrisitet, fjernvarme, fiber etc.) er planlagt, utformet og dokumentert as-built i ulike nettinformasjonssystemer. Vi benytter nettverksdata fra nettinformasjonssystemene når vi skal identifisere nødvendig handling for å forebygge skader i forbindelse med gravearbeider. Et godt nettinformasjonssystem fungerer dermed som et viktig grunnlag for forvaltning og beskyttelse av kritisk infrastruktur.

Våre nettinformasjonssystemer

Micado

Micado tilbyr et komplett system for en effektiv planlegging, dokumentasjon og drift av fysisk fibernett, hvor kartet er sentralt i løsningene. Gjennom en nettbasert løsning kan alle som trenger nettdokumentasjonen enkelt finne den, uansett hvor man befinner seg.

  • TelMeWeb - Et komplett skybasert dokumentasjonsverktøy for fiber- og bredbåndsnett. Live dokumentasjon i Kartserver mot Telemator.
  • TelMe - Et komplett dokumentasjonsverktøy for fiber- og bredbåndsnett. Geografisk brukergrensesnitt mot Telemator.
  • TelMePlan - Planleggingsverktøy for utbygging av utendørs fibernett
  • Kartserver.no - TelMe- og Telematordata rett i nettleser

Keypro

Keypro tilbyr løsninger som støtter deg gjennom hele livssyklusen fra planlegging, til utrulling, drift og vedlikehold. Støtte for administrasjon av forsyningsavbrudd og styring og oppfølging av vedlikeholdsoppgaver. Løsningene inkluderer feltappen KeyMobile, der eksterne og interne aktører gis tilgang til nødvendig informasjon og har mulighet til å oppdatere denne.

  • KeyLight - Nettinformasjonssystem for gate- og trafikklysnett
  • KeyAqua - Nettinformasjonssystem for vann-, avløps- og overvannsnett
  • KeyCom - Nettinformasjonssystem for telekomnett
  • KeyHeat - Nettinformasjonssystem for fjernvarme- og kjølenett

Vil du vite mer?

Portrettbilde av mann

Kontakt:

Jesper Mølgaard
Key Account Manager Software Solutions
jesper.molgaard@geomatikk.no
454 85 240