(Besatt) Vi rekrutterer: Frontend-entusiast/-arkitekt

Medarbeidere i Geomatikk IKT spiller gokart.

Synes du frontend-utvikling er kjempegøy? Liker du å følge med på det nyeste av teknologi, og synes at arkitektur er spennende? Er du opptatt av å forbedre? Frister det å jobbe i et in-house utviklermiljø med mer enn 30 flinke kolleger? Vi søker nå en Frontend-entusiast/-arkitekt!

Les mer om selve stillingen her:

 


Vi kan friste med trivelige og kompetente kolleger i et uformelt, men faglig sterkt arbeidsmiljø. Som ansatt hos oss vil du bli en del av en stor gjeng bestående av systemutviklere,  rådgivere, konsulenter, selgere og markedsføringsfolk. I skjønn forening utgjør vi hele verdikjeden, og felles for oss alle er at vi jobber mot en effektiv digital hverdag for våre kunder!

Det sosiale er en viktig drivkraft for den faglige utviklingen, og med eget bedriftsidrettslag og vanligvis en rekke sosiale arrangementer gjennom året – som blant annet skikvelder, bålkos i marka, påskefest, sommerfest, cageball, turorientering, volleyball og månedlig lunsj hos nærmeste nabo Tyholttårnet  – ligger alt til rette for at du vil trives hos oss! 🙂

Tror du at du eller noen du kjenner kunne passet inn i denne gjengen?
Søk eller del videre da vel! 🙂

Kollasj av ansatte

Alle bilder er tatt før mars 2020