(Besatt) Vi rekrutterer: Systemutvikler

Software developer character. Vector programmer develops code illustration

Ønsker du å jobbe med moderne teknologi i et stort in-house fagmiljø? Vil du ta del i et høykompetent team som jobber med datafangst, digitalisering og arkiv? Vil du i tillegg ha et arbeidsmiljø som er sosialt, kunnskapssøkende og fleksibelt? Vi søker nå en dyktig systemutvikler!

Les mer om selve stillingen her:

Vi kan friste med trivelige og kompetente kolleger i et uformelt, men faglig sterkt arbeidsmiljø. Som ansatt hos oss vil du bli en del av en stor gjeng bestående av systemutviklere,  rådgivere, konsulenter, selgere og markedsføringsfolk, folk som er eksperter på taksering for eiendomsskatt, på kundesupport og IT-drift, og mange som er eksperter på skanning av dokumentarkiver. I skjønn forening utgjør vi hele verdikjeden, og felles for oss alle er at vi jobber mot en effektiv digital hverdag for våre kunder!

Det sosiale er en viktig drivkraft for den faglige utviklingen, og med eget bedriftsidrettslag og vanligvis en rekke sosiale arrangementer gjennom året - som blant annet skikvelder, bålkos i marka, påskefest, sommerfest, cageball, turorientering, volleyball og månedlig lunsj hos Tyholttårnet  - ligger alt til rette for at du vil trives hos oss! 🙂

Tror du at du eller noen du kjenner kunne passet inn i denne gjengen?
Søk eller del videre da vel! 🙂

Kollasj av ansatte

Alle bilder er tatt før mars 2020