(Besatt) Vi søker juniorutvikler

Gruppebilde av bedriftsidrettslag volleyball

Vi trenger å utvide utviklingskapasiteten vår og søker nå en juniorutvikler på heltid.

Er du i starten av din karriere og har lyst til å jobbe med frontend, backend, kartløsninger og/eller mobile apps? Vi tilbyr varierte og spennende oppgaver i et fagmiljø med nesten 30 andre systemutviklere.

Les mer om selve stillingen her:

Vi kan friste med trivelige og kompetente kolleger i et uformelt, men faglig sterkt arbeidsmiljø. Som ansatt hos oss vil du bli en del av en stor gjeng bestående av systemutviklere, rådgivere, konsulenter, selgere og markedsføringsfolk. I skjønn forening utgjør vi hele verdikjeden, og felles for oss alle er at vi jobber mot en effektiv digital hverdag for våre kunder!

Vi holder til i trivelige og moderne lokaler på Trondheim Innovation Center på Tyholt, og hele byen er nok sjalu på den flotte bugnende kantina vår (De 3 stuer)!

Det sosiale er en viktig drivkraft for den faglige utviklingen, og med eget bedriftsidrettslag og en rekke sosiale arrangementer gjennom året – som blant annet skikvelder, påskefest, sommerfest, cageball, volleyball og månedlig lunsj hos nærmeste nabo Tyholttårnet  – ligger alt til rette for at du vil trives hos oss! 🙂

Tror du at du eller noen du kjenner kunne passet inn i denne gjengen?
Søk eller del videre da vel! 🙂