braArkiv blir til GeoDoc!

Blå bakgrunn med to hvite logoer

braArkiv kommer nå i ny drakt. Vi har lenge jobbet med en større oppgradering av vårt kjære braArkiv. Endelig kan vi si at 01.juni er den offisielle lanseringsdatoen for første versjon.  

Den nye versjonen er bygget på helt ny teknologi, brukergrensesnittet har fått et skikkelig ansiktsløft og vi har lagt til en rekke nye funksjoner. Samtidig har det vært viktig for oss å bevare det som gjør at kundene våre synes at braArkiv er enkelt og intuitivt å bruke i hverdagen. 

Nytt braArkiv – nytt navn! 

I samme slengen har vi valgt å døpe om systemet og gi det et nytt navn. Etter innspill fra både kunder og interne ressurser har vi landet på at det nye navnet blir GeoDoc. Det nye navnet gjenspeiler i mye større grad hva systemet faktisk er – en levende dokumentsamling. GeoDoc er ikke et nytt arkiv, men en dokumentsamling fra ulike kilder. GeoDoc inneholder kopier av historiske data, og tillater oppdatering av dokumenter og data uten å komme i konflikt med arkivlov og forskrift. På denne måten er GeoDoc et godt supplement til eksisterende arkivkjerne, og ikke en erstatning.  

 

Nysgjerrig på den nye versjonen? Bli med på lanseringswebinar da vel! 

Torsdag 01.juni kl 13.00 viser produkteier Geir Harbak frem den nye versjonen med tilhørende ny funksjonalitet, og planer for videre utvikling fremover. 

CTA-banner med tekst og link

 

Har du spørsmål om GeoDoc? Ikke nøl med å kontakte oss! 

Portrettbilde av mann

Kåre Lars Brun-Blåbærvik
Key Account Manager – braArkiv/GeoDoc
kare-lars.brun-blabarvik@geomatikk-ikt.no
Tlf: +47 950 89 464