Vil du jobbe sammen med oss?

Vi er glade for at du undersøker mulighetene for jobb hos oss. Vi er alltid interessert i å bli kjent med de som kan ta oss et steg videre. Vår kompetanse er avgjørende for vår suksess.

Bli med på laget!

Hvert år rammes tusenvis av personer av feil på ledningsnett som telefoni, bredbånd, el, fjernvarme eller vann og avløp. En betydelig andel av disse feilene skyldes graveskader.

Geomatikk jobber aktivt med å forebygge slike skader gjennom de tjenester og løsninger som selskapet har utviklet for å forenkle graveentreprenørens arbeid, samt gi netteiere og offentlige aktører kontroll over graveaktiviteten.

Våre tjenester bidrar til å sikre uavbrutt tilgang til kritisk infrastruktur ved å forebygge graveskader og uautorisert tilgang. Et stadig viktigere samfunnsoppdrag!

Synes du dette høres interessant ut? Under finner du våre utlyste stillinger per i dag. Hvis du ikke finner noe som synes å passe for deg, er du hjertelig velkommen til å sende inn en åpen søknad ved å bruke skjemaet nedenfor.

VÅRE LEDIGE STILLINGER

RSS List of open positions

  • Programvareutvikler 2 juli 2024
    Har du kanskje jobbet noen år og fristes av å komme inn i et stort inhouse-miljø? Vi tilbyr varierte og spennende oppgaver i et sosialt og utviklende fagmiljø.Geomatikk AS er i kontinuerlig vekst og trenger stadig flere utviklere. Utviklingsavdelingen består av nesten 30 utviklere som jobber tett sammen i et veldig godt fag- og arbeidsmiljø. […]
    Geomatikk AS
  • Åpen søknad 26 mai 2024
    Er du interessert i å jobbe hos oss i Geomatikk? Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og engasjerte personer som ønsker å være med på å forme fremtiden innen infrastruktur og nettverksbeskyttelse.Hos Geomatikk er våre ansatte vår viktigste ressurs. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter i et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø. Uansett om du er nyutdannet […]
    Geomatikk AS

VÅRE VERDIER

Våre verdier er styrende for alle aktiviteter som gjennomføres i Geomatikk-gruppens virksomhet. De veileder oss slik at vi kan skape en god bedriftskultur med et arbeidsmiljø der medarbeiderne trives. Dette er igjen avgjørende, for at vi kan sikre høy kvalitet på leveransene til våre kunder.

framtidsorienterade-1.svg

Fremtidsorienterte

Vi er opptatt av fremtiden gjennom å være lydhøre overfor markedets behov, utvikle nye produkter og tjenester, ligge i forkant teknologisk, samt være løsningsorienterte.

inkluderande-1.svg

Inkluderende

Vårt arbeidsmiljø preges av åpenhet, ærlighet, delaktighet og lojalitet. Vi respekterer, samarbeider og hjelper hverandre.

palitliga.svg

Pålitelige

Vi holder våre løfter til kunder og medarbeidere. Vi har en veldokumentert arbeidsprosess som bygger på korrekt informasjon og tydelige overleveringer.

serviceinriktade-1.svg

Serviceinnstilte

Vi har våre kunder i fokus og forbedrer vår virksomhet gjennom deres tilbakemelding. Vi er profesjonelle og imøtekommende såvel internt som eksternt.