Keypro

Vi leverer nettinformasjonssystemer utviklet av det finske selskapet Keypro, et selskap i Geomatikk-gruppen.

Effektiv forvaltning av nettinformasjon

Et godt datagrunnlag er avgjørende for effektiv utbygging og drift av nettet, og er avgjørende for god kundeservice og tjenesteutvikling. 

Våre løsninger støtter deg gjennom hele livssyklusen fra planlegging, til utrulling, drift og vedlikehold, med støtte for administrasjon av forsyningsavbrudd og styring og oppfølging vedlikeholdsoppgaver. Løsningene inkluderer kommunikasjonsverktøyet KeyMobile, der eksterne og interne aktører gis tilgang til nødvendig informasjon og har mulighet til å oppdatere denne.

Nettinformasjonssystem for gate- og trafikklysnett. En løsning for administrasjon av feil fra publikum og effektivt nettverksvedlikehold.

Nettinformasjonssystem for vann-, avløps- og overvannsnett. En effektiv løsning for analyse, administrasjon og kommunikasjon med kunder.

Nettinformasjonssystem for telekomnett. En komplett løsning for effektiv planlegging, utrulling, drift og vedlikehold.

Nettinformasjonssystem for fjernvarme- og kjølenett. En løsning for nettadministrasjon og håndtering av forsyningsavbrudd.

Slik fungerer det

Vi setter opp ditt geografiske informasjonssystem med de dataene du ønsker. Dette gjelder både ledningsinformasjon og kartdata, inklusive registrering av ikke dokumentert nett i felt. Vi gir en tilstrekkelig opplæring og står for teknisk utvikling. Løsningene er browser-basert, slik at teamet ditt vil få tilgang til pålogging på alle enheter via nettleser regulert av tilgangskontroll.

Kraftig GIS-plattform
Nettleserbasert løsning uten installasjoner eller tillegg.

Nettdatabase
Detaljert nettverksobjekt-informasjon med topologi. 

Nettanalyse
Livssyklusstyring med tredjepartsløsninger.

Kommunikasjonsplattform
All informasjon på ett sted, tilgjengelig for alle.

SaaS-løsninger

Våre nettinformasjonssystemer er rene SaaS-løsninger for dokumentasjon av telenettverk. Tjenesten kan enkelt skaleres til størrelsen på nettverkene dine og justeres etter dine prosesser. Fordi løsningene er en SaaS-tjeneste, er du raskt i gang og alltid oppdatert. Tjenesten er fullt utviklet for mobilbruk og gir tilgang til nettverkene i felt. Det krever ingen spesielle installasjoner i form av programvare eller maskinvare. Du betaler kun for det du faktisk trenger.

skjermbilde - tilgang fra hver enhet

KeyMobile - effektiv tilgang i felt

Feltappen KeyMobile kan hjelpe deg med å dokumentere og administrere feltarbeidet ditt bedre. Legg til innmeldte avvik og merk oppgavene som ferdigstilte i felten ved hjelp av mobilappen.

  • Tilgang til oppdaterte data​
  • Visning og oppdatering av nettdata fra felten
  • Tilgjengelig på alle moderne smarttelefoner og nettbrett​
  • Tilbyr profesjonell landmålingsstøtte for enkel posisjonering​
  • Gjør hverdagen i felt enklere og mer effektiv

Vil du vite mer?

Portrettbilde av mann

Kontakt:

Jesper Mølgaard
Key Account Manager Software Solutions
jesper.molgaard@geomatikk.no
454 85 240