Dette skjer på DigitalArkiv 2023

DigitalArkiv - Påmeldingen er åpnet

Påmeldingen til DigitalArkiv er åpnet – meld deg på!

Godt faglig påfyll og spennende foredrag er selvfølgelig det som står i fokus under neste års DigitalArkiv, men konferansen byr også på en rekke andre fasiliteter som du får muligheten til å benytte deg av! Her kommer en liten guide på hva som skjer under DigitalArkiv 2023.

Frokost og lunsj i Palmehaven

Palmehaven er husets storstue. Her vil konferansens gjester få servert nydelig frokost og lunsjbuffet med de beste råvarer i sesong.

Bilde av Palmehaven på Britannia hotell Trondheim
Foto: WilLee-Wright/Britannia Hotel

Festmiddag i Britannia hall

Etter konferansens første dag serveres en treretters festmiddag i nydelige Britannia hall. Før middagen møtes vi for aperitiff og mingling. Britannia Hall er hotellets største sal og blir omtalt av gjester som en av Norges aller peneste saler. Festsalen er spesielt populær med sine fem flotte lysekroner og et av landets største veggmalerier av Håkon Bleken og Håkon Gullvåg. Et helt spesielt samarbeids-maleri laget eksklusivt til Britannia Hall.

Bilde av festsal med rundbord med hvite duker

Britannia spa og fitnessenter

Alle boende gjester vil få muligheten til å benytte seg av den luksuriøse spa & fitness-avdelingen, med et bredt utvalg av behandlinger og fasiliteter. Her får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel.

Bilde av spa- og fitnessavdelingen på Britannia hotel Trondheim
Foto: WilLee-Wright/Britannia Hotel

I tillegg tilbyr Britannia, som medlem i The Leading Hotels Of The World, superior-rom med fullt utstyrt minibar, Britannias egen Champagne, badekåpe, tøfler, nespressomaskin, og minimum 55LED-TV Chromecast. Søt og sunn pausemat fra Norges beste konditor serveres formiddag og ettermiddag, og selv om det ikke vil være en nødvendighet under konferansen, tilbyr Britannia seks spennende mat- og drikkekonsepter å velge mellom i deres restauranthus.

Britannia Hotell er regnet som storstuen i Trondheim og er et av Skandinavias mest prominente event & konferansehoteller. Som de selv sier: “Møter på Britannia Hotel skal inspirere og forsterke inntrykket av det faglige innholdet”. Les mer om hotellet her.

Påmeldingen til DigitalArkiv er åpnet – meld deg på!

https://geomatikk.no/digitalarkiv/