DigitalArkiv 2020 vel blåst!

Takk for denne gang - digitalarkiv

I ærverdige omgivelser på Britannia hotell i Trondheim hadde vi i januar 2020 to spennende og trivelige konferansedager sammen med kunder, potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Etter 6 års opphold valgte vi i år å gjenopplive DigitalArkiv som konferanse, og det må vi virkelig si at vi er glade for at vi gjorde!

Sammen med et femtitalls deltakere fra kommuner, statlige og private virksomheter, samt studenter fra Arkiv- og samlingsforvaltningsstudiet på NTNU, fikk vi høre om trender og muligheter innen arkiv, digitalisering og tilgjengeliggjøring av arkivinformasjon. Det overordnede temaet for konferansen var hvordan vi sammen kan samle og rydde, for å enklere finne og dele etterspurt arkivmateriale.

Med foredragsholdere som blant andre statssekretær i KMD Paul Chaffey, Astrid Øksenvåg i KS og Heidi Liv Tomren i Arendal kommune, håper og tror vi at deltakerne fikk et nyttig og interessant faglig påfyll.

Statssekretær i KMD – Paul Chaffey
Heidi Liv Tomren – Arendal kommune

Treretters middag i Britannia Hall og underholdning fra trønderrockens Bjarne Brøndbo satte rammen for en trivelig festkveld.

Konferansen ble avsluttet med mingling på stand etterfulgt av nydelig lunsjbuffet i Palmehaven, før omvisning på vårt Digitaliseringssenter og individuelle rådgivningssesjoner for de som hadde booket det.

Vi ønsker å takke alle som tok turen til Trondheim og bidro til at dette ble et minnerikt og vellykket arrangement, både faglig og sosialt. En spesiell takk til alle våre eksterne foredragsholdere som stilte opp med interessante og inspirerende innlegg.

Vi planlegger nå med at dette skal bli en årlig tradisjon og håper å se deg neste år!

PS! Vi kommer etter hvert også med en after movie, så stay tuned!