Kundeforum 2020 – vel blåst!

I flotte omgivelser om bord på Kiel-fergen MS Color Magic hadde vi i forrige uke to spennende og trivelige dager sammen med våre kunder på vårt årlige Kundeforum.

Sammen med et hundretalls deltakere fra kommuner, entreprenører og netteiere fikk vi gleden av å overvære innlegg fra både interne og eksterne, fra ulike aktører innen alle deler av verdikjeden fra koordinering av planlagte graveaktiviteter til oppfølging og forvaltning.

Fokuset var på å få frem hvilke utfordringer de ulike aktørene står overfor i sitt daglige virke, samt hva som kan iverksettes av tiltak for å bedre situasjonen.

Med foredragsholdere som blant andre statssekretær i KMD Paul Chaffey, Per Morten Hoff i Maktens korridorer og fagsjef i Maskinentreprenørenes forbund Finn N. Bangsund , håper og tror vi at deltakerne fikk et nyttig og interessant faglig påfyll.

I tillegg til spennende innlegg fra eksterne foredragsholdere, inkludert flere av våre kunder, fikk vi også orientert om nyheter og planer for videre utvikling av våre løsninger og tjenester.

Treretters middag i Grand Buffet begge dager, etterfulgt av imponerende danseshow på dag 1, satte rammen for to trivelige festkvelder.

Vi ønsker å takke alle som trosset Elsa-stormen, ble med oss ute på bøljan blå og bidro til at dette ble et minnerikt og vellykket arrangement, både faglig og sosialt. En spesiell takk til alle våre eksterne foredragsholdere, inkludert flere av våre kunder, som stilte opp med interessante og inspirerende innlegg.

Neste år feirer Kundeforum 10-årsjubileum og vi håper å se nettopp deg!