Kundeforum 2022 – vel blåst!

Bannerbilde med tekst - Takk for denne gang

24.-25.mai hadde vi to spennende og trivelige dager sammen med våre kunder på vårt årlige Kundeforum – denne gang på land på Radisson BLU Gardermoen og digitalt.

Sammen med et hundretalls fysiske og digitale deltakere fra kommuner, entreprenører og netteiere fikk vi gleden av å overvære innlegg fra både interne og eksterne, fra ulike aktører innen alle deler av verdikjeden fra koordinering av planlagte graveaktiviteter til oppfølging og forvaltning.

Et viktig tema på årets Kundeforum var konsekvenser for ledningseiere og entreprenører som følge av ikraftsetting av siste del av ledningsregistreringsforskriften 01.juli 2022. I tillegg hadde vi fokus på fremtidig lansering av SøkSys, et samhandlings- og saksbehandlingsystem som skal erstatte dagens GeoSak og KGrav.

Med foredragsholdere fra både Maskinentreprenørenes forbund, Agder Energi Nett, Trondheim kommune, Oslo kommune og Østre Toten kommune håper og tror vi at deltakerne fikk et nyttig og interessant faglig påfyll.

I tillegg til spennende innlegg fra eksterne foredragsholdere, inkludert flere av våre kunder, fikk vi også orientert om nyheter og planer for videre utvikling av våre løsninger og tjenester.

Tirsdag kveld fikk vi som var til stede fysisk gleden av å bli servert en nydelig treretters festmiddag med forfriskende underholdning fra selveste Thomas Leikvoll!

Vi ønsker å takke alle som bidro til at dette ble et minnerikt og vellykket arrangement, både faglig og sosialt. En spesiell takk til alle eksterne foredragsholdere, inkludert flere av våre kunder, som stilte opp med interessante og inspirerende innlegg.

Om neste års Kundeforum blir på land eller vann gjenstår å se – men vi håper å se nettopp deg også neste år!