Dette skjer på DigitalArkiv 2020

Godt faglig påfyll og spennende foredrag er selvfølgelig det som står i fokus under neste års DigitalArkiv, men konferansen byr også på en rekke andre fasiliteter som du får muligheten til å benytte deg av! Her kommer en liten guide på hva som skjer under neste års DigitalArkiv.

Gratis rådgivning

Etter lunsj på konferansens dag 2 tilbyr vi et begrenset antall gratis rådgivningstimer. Vi hjelper deg med å finne ut hva som må gjøres for å nå deres mål for de digitale arkivene! Forhåndsbestill din time i konferansens påmeldingsskjema den 13.august.

Omvisning på Digitaliseringssenteret

Bli med på omvisning på vårt eget digitaliseringssenter og se hvordan vi skanner og håndterer alle typer arkiv, og gjør de søkbare. Omvisningen vil også kunne bookes i konferansens påmeldingsskjema den 13.august.

Foto: WilLee-Wright/Britannia Hotel

Aperitiff i vinbaren

Kveldens aperitiff nytes i Britannias rikholdige vinbar med over 8.000 flasker vin. Vinbaren er bygd opp av vineksperter som har reist rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden, så her er det noe for både nybegynnere og eksperter.

Foto: WilLee-Wright/Britannia Hotel

Frokost og lunsj i Palmehaven

Palmehaven er husets storstue. Her vil konferansens gjester få servert nydelig frokost og lunsjbuffet med de beste råvarer i sesong.

Foto: WilLee-Wright/Britannia Hotel

Britannia spa og fitnessenter

Alle boende gjester vil få muligheten til å benytte seg av den luksuriøse spa & fitness-avdelingen, med et bredt utvalg av behandlinger og fasiliteter. Her får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel.

Foto: http://publicom.no/foredragsholder/bjarne-brondbo

Underholdning av Bjarne Brøndbo

Under konferansens festmiddag får vi strålende underholdning fra selveste DDE-vokalist og forretningsmann, Bjarne Brøndbo!

I tillegg tilbyr Britannia, som medlem i The Leading Hotels Of The World, superior-rom med fullt utstyrt minibar, Britannias egen Champagne, badekåpe, tøfler, nespressomaskin, og minimum 55LED-TV Chromecast. Søt og sunn pausemat fra Norges beste konditor serveres formiddag og ettermiddag, og selv om det ikke vil være en nødvendighet under konferansen, tilbyr Britannia seks spennende mat- og drikkekonsepter å velge mellom i deres restauranthus.

Britannia Hotell er regnet som storstuen i Trondheim og er et av Skandinavias mest prominente event & konferansehoteller. Som de selv sier: “Møter på Britannia Hotel skal inspirere og forsterke inntrykket av det faglige innholdet”.

Påmeldingen til DigitalArkiv åpner 13.august. Vi gleder oss!

https://geomatikk.no/digitalarkiv/