Geomatikk-gruppen kjøper norske Micado AS

Geomatikk-gruppen kjøper norske Micado AS

Geomatikk-gruppen kjøper det norske selskapet Micado AS.

Micado er en ledende leverandør av skybasert programvare for dokumentasjon av fibernett i det norske markedet med om lag 130 kunder, primært i Norge.

Micado leverer fire hovedprodukter: TelMeWeb, TelMePlan, TelMe og Kartserver.no. Dette er verktøy og løsninger for planlegging, dokumentasjon og drift av fysisk fibernett som leveres til noen av de største fibernettselskapene i Norge. Micado besitter sterk kompetanse på kombinasjonen geografiske informasjonssystemer og fibernett.

Å kunne tilby programvare og tjenester for fiberdokumentasjon representerer en naturlig utvidelse av Geomatikk-gruppens verdikjede og med oppkjøpet av Micado utvider vi produktporteføljen mot våre eksisterende kunder i Norge. Vi vil med dette styrke vår satsning på programvare mot netteiere og en Software-as-a-Service produktportefølje. Micado vil inntil videre fortsette å operere som eget selskap og for Micados kunder vil det innebære få endringer, utover at man nå er en del av et større miljø med den trygghet og forutsigbarhet det gir for produktporteføljens fremtid og videre utvikling.

Geomatikk er et selskap vi kjenner godt gjennom mange år, og ved å bli en del av et større selskap vil vi bli tilført ressurser og kompetanse innen både salg, markedsføring og IT-drift som vil bidra til videre vekst og utvikling av Micados programvareportefølje. Ikke minst vil våre utviklere bli en del av et større kompetansemiljø med de fordeler dette gir i en SaaS-verden som setter stadig høyere krav til leverandørene rundt drift, brukerstøtte og IT-sikkerhet, sier Paul Hinsch, daglig leder og gründer i Micado.

Micado er utrolig dyktige og har virkelig lykkes i markedet med å levere fantastisk brukervennlige løsninger med sterkt fokus på å løse kundens behov. Nå gleder vi oss til å få Paul og teamet hans inn i Geomatikk-gruppen og til å videreutvikle selskapet og produktene sammen, sier Geir Hansen, konsernsjef i Geomatikk-gruppen.

For mer informasjon:

Geir Hansen, Konsernsjef Geomatikk-gruppen – geir.hansen@geomatikk.no, mobil 90 17 28 76.

Paul Hinsch, daglig leder Micado AS – paul.hinsch@micado.no, mobil 93 40 65 47.