Vi ønsker Geir Harbak velkommen med på laget!

Geir Harbak

Vi har styrket laget på rådgivningssiden og er stolte over å kunne ønske Geir Harbak velkommen som Rådgiver Arkiv og digitalisering.

Geir kommer fra stillingen som Seniorkonsulent i Evry, og er vår nye databaseekspert. Han har konvertert mer enn 100 arkivbaser og laget uttrekk for deponering for et enda større antall NOARK-baser. Geir har lang erfaring innen prosjektledelse og testledelse, og en sterk arkivfaglig bakgrunn. Hans spesialiteter er særlig knyttet til arkiv og dokumentbehandling, herunder konvertering av arkivløsninger og generering av deponeringsuttrekk.

Hos oss vil Geir jobbe med løsninger for arkiv, datafangst og forvaltning av data for offentlige og private virksomheter. Dette innebærer rådgivning, salg og videreutvikling av våre løsninger og tjenester for verdiøkning og tilgjengenliggjøring av digitale data. Geir vil arbeide i et grensesnitt mellom kunde og systemutvikler og bidra til å sikre effektiv dokumenthåndtering hos våre kunder.

På fritiden liker Geir å trene, spesielt sykling, samt tilbringe så mye tid på hytta på Harbak som mulig. Geir er gift, bosatt på Tiller og har to egne barn, samt to bonusbarn som delvis har flyttet ut.

Vi er glade for å ha Geir med på laget og gleder oss til å bli bedre kjent med ham – både faglig og sosialt!